sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Two cups, no chocolate

3 comentarii:

  1. Si ciresele? De ce n-ai zis nimic de cirese?
    Man, eu stii ca-s cu critica :P. Trebuia claritate sau soft pe ambele cupe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa cum e compusa imaginea, un soft pe ambele nu merge sigur.
    Claritate pe ambele da, dar era varianta fara "hide 'n sick" :)).
    Astept urmatoarea sesiune pt marire de nota.

    RăspundețiȘtergere
  3. sorry, dragos, dar nu cred ca "trebuia" nici o claritate: faptul ca e neclar primul san face ca si conturul lui sa apara in imagine si sa defineasca formele ambilor sani. prefer acesta neclaritate jucata unui peisaj cu doi munti fara poteca intre ei...
    Ca sa nu mai spunem ca exista si o metafora aici: tu cand stai intins asa si te uiti la cei doi sani aflati foarte aproape de tine nu poti pune buzele pe amandoi si in cele din urma tot pe unul te focusezi... asta pentru ca, desi suntem ambidecstri si avem doua maini, tot un singur buton exista :)) pe aparat, dar la ce te gandeai?
    ok, de acord cu tine pe undeva: conform rigorilor fotografice, sigur ca ce e neclar in prim plan "te musca" si te face nesigur pe tine; dar conform sexualitatii umane, nu poti domina totul (chiar daca esti sexul "tare", adica ala cu aparatul)... sa mai continui cu simbolurile si metaforele? dupa cum stim toti cei prezenti in aceasta secunda aici, regulile nu mai conteaza atunci cand mai importanta e starea si interpretarea personala.

    PS: cristi, publici si comentarii (im)pertinente? cum ziceam, mie imi place cadrul :) cand oi fi eu curator venit de la NY, sa ma citezi.

    RăspundețiȘtergere